Vi har fået ny hjælper i huset! – Salmon Street
Opbevaring på badeværelset og planlægning af førstesalen.

Vi har fået ny hjælper i huset!

Annonce for Bosch

Når man som os har gang i rimelig meget støv derhjemme pga. renovering, så er det godt at have udstyret i orden, når det kommer til rengøring! Vi bor jo i huset IMENS vi renoverer, og én af mine fineste opgaver er at sørge for at vores stueplan er “et hjem” midt i alt roderiet – et sted hvor man kan slappe af og trække sig tilbage fra alt byggerodet, og glemme alt om at der er en byggeplads lige oven over os. Og det kræver altså at der er så rent og pænt som muligt ! Og til den opgave har vi netop fået opgraderet vores støvsugersamling med en lille ny!

Jeg har før haft en ledningsfri støvsuger, og den var ærlig talt ingen succes! Den kunne bare ikke suge nok, og den var svær at komme ind i kroge og hjørner med, og batteri-tiden var ikke noget at råbe hurra for – øv! Så den blev kasseret! Og så købte vi en god “gammeldaws” model med ledning og pose.

Men nu har jeg modtaget den nye ledningsfrie UNLIMITED stang-støvsuger fra Bosch. Og jeg var ærlig talt noget skeptisk! Men det blev hurtigt gjort til skamme! Endelig en ledningsfri støvsuger der kan suge! Og som kan komme ind i hjørnerne! Det er bare drøn nemt lige at køre vores nye ledningsfrie ven hurtigt over gulvet i vores støvede hverdag. For der bliver slæbt virkelig meget skidt med ned fra førstesalen, da det sidder i vores tøj, hår og under vores sko.

Støvsugeren kommer med to batterier, og med de udskiftelige batterier i kombination med hurtigopladeren gør det, at du altid er klar og aldrig behøver have en støvsuger uden batteri – det er dælme smart! Med andre ledningsfrie støvsugere skal man vente på en opladning hvis støvsugeren er løbet tør, men her er der endelig mulighed for bare at smække et nyt batteri på, og så kører vi igen! Og jeg var faktisk overrasket over hvor hurtigt den ladede batterierne op da jeg havde pakket støvsugeren ud. Genialt!

Og for resten så jeg synes for en gang skyld at designet er ret pænt! Så det gør ikke så meget hvis man ikke lige kan nå at pakke den væk! (jeg er typen der køber ting fordi de er pæne, og  går rigtig meget op i designet – og jeg skal være ærlig at sige, at jeg nogle gange er gået på kompromis med kvaliteten, fordi jeg simpelthen ikke synes at den bedste model var den pæneste – men det blev jeg heldigvis ikke nødt til her!)

Og jeg fandt da lige ud af at den kommer med et vægbeslag, så man lige kan hæfte den fast på væggen når man ikke bruger den! Endnu mere smart! Der er forskellige mundstykker til – så jeg kan komme op i hjørnerne og tage spindelvæv (Det overtog vi en del af sammen med nøglerne til huset) og ned imellem revner og sprækker i vores møbler…! Farvel byggestøv! De mange mundstykker gør den altså bare meget mere fleksibel end andre stang-støvsugere.

Den nye UNLITIMED BOSCH støvsuger kan virkelig nemt laves om til en lille handy støvsuger! Og når der er støv steder, man ikke troede der kunne være støv, så er en lille og kraftfuld håndstøvsuger altså sagen!

Støvsugeren er for resten poseløs, og det er jeg personligt ret vild med! Og det gør det også noget nemmere hvis man er kommet til at suge noget op i støvsugeren, som ikke lige skulle være endt i den… for det sker jo! især for mig…. 😀

Her er link til støvsugeren med mere teknisk info: https://www.bosch-home.dk/aktuelt/unlimited-ledningsfri-stoevsuger

Sammen med den nye støvsuger har vi også modtaget værktøj som bruger det samme batteri som støvsugeren! Unlimited’s batteri er det samme 18V batteri som i den grønne 18V Power Tool-serie fra Bosch og kan derfor nemt byttes med dette, hvis man har Power Tools hjemme, og dermed sikre endnu længere batteritid. Konceptet “Power for ALL” og er jo genialt, da man ikke skal have 117 forskellige batterier og opladere liggende til de forskellige maskiner! GODT TÆNKT! Jeg  kan godt lide når der er tænkt over tingene, og det er der virkelig her!

Anders har “fået lov” at prøve det nye værktøj, selvom jeg hurtigt har taget patent på det herhjemme!! For nu skal jeg da i gang med at hænge ting op uden at spørge ham først! EJ… det passer ikke (kun lidt!) Jeg kan godt lide tanken om at “kunne gøre det selv” – og det gør det altså bare sjovere, hvis man har noget ordenligt værktøj at forsøge sig med, og ikke “onkel-Bents” gamle aflagte boremaskine som ikke kan lade op mere – og det får man her! Så hvis man gerne vil lidt i gang derhjemme og ikke er så heldig at have en håndværker som jeg har, så er det et godt sted at starte, med at få bygget en fornuftig værktøjskasse op med noget ordentligt grej! For det er mega sejt at kunne gøre det selv og enormt tilfredstillende.

Og til jer der vil læse lidt mere om “POWER FOR ALL” og tool-serien fra BOSCH er der info at hente her:

https://www.bosch-do-it.com/dk/da/gor-det-selv-folk/aktuelt/nyheder/et-batteri-til-alle-maskiner-1216000.jsp

For et par uger siden var vi til kreativt BOSCH-event hos boligstylisten Mette-Helena. Der var inviteret en masse andre søde og dygtige bolig-bloggere, og vi skulle give os i kast med et kreativt væg-relief, lavet af gamle trærester mm. Og vi skulle naturligvis bruge Bosch værktøj! Og selvfølgelig støvsuge efter os med den nye Unlimited stangstøvsuger efterfølgende 😀

Her er en lille video fra det hyggelige event! Det er sjovt at bygge ting sammen og være kreativ! Men det er sjovest når man har det rigtige værktøj (også til rengøringen!)

 

Du kan købe støvsugeren her:

https://www.wupti.com/produkter/husholdning/stoevsugere/haandstoevsugere/stangstoevsugere/bosch-bcs1all-stangstoevsuger

2 kommentarer

 • Anne

  Ledningsfri støvsuger må være en drøm, men er mundstykkets roterende børste svær at gøre ren for bla. hår, som snor sig rundt om børsten?
  Det problem har jeg set andre støvsugere have, så det har hidtil afholdt mig fra at anskaffe mig sådan en, og det er endnu ikke lykkedes mig at finde en ledningsfri støvsuger uden den børste i mundstykket.
  På forhånd tak for svar 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Anne!

   denne har desværre også børsten, og er man to med langt hår i huset, så skal børstehovedet tit en tur forbi “frisøren” – men udover det er den en god støvsuger, men hvis man ikke gider børsten vil jeg nok anbefale en alm. med ledning.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaring på badeværelset og planlægning af førstesalen.