Inspiration og Time-out på Langeland – Salmon Street
En hurtig opdatering ang. vores kælder

Inspiration og Time-out på Langeland

Det var egentlig meningen, at jeg skulle ha’ skrevet dette oplæg for et par uger siden, men der har jo lige været lidt at se til med vores nye hjem, men som man siger – bedre sent end aldrig!

Lige inden vi skulle overtage huset, var Anders og jeg en tur på Langeland i forbindelse med at Anders skulle optræde på Langelandsfestivalen. Vi havde booket et skønt lille bonde-anneks, hvor vi kunne få slappet af og trække stikket en uges tid – inden vi skulle gå amok med projekt “nyt hus”.

Vi havde lejet Becca’s anneks igennem AIRBNB, og den lille hytte var en perfekt getaway for os. Du kan se mere her:

https://www.airbnb.dk/rooms/19514460

Langeland bød på mange smukke og gamle bygninger, og der var masser af inspiration at finde til vores eget (kommende) gamle hus. Både Anders og jeg har en kæmpe passion for gamle huse/gammel byggeskik, og det skærer os MEGET i hjertet når vi ser forladte og smukke gamle bygninger, som har masser af potentiale, men som ofte ender med at blive revet ned måske pga. misvedligeholdelse/manglende økonomi til renovering.

Vi kan bruge rigtig meget tid på at gå og se på de fine detaljer gamle huse ofte har, og vi drømmer/snakker om at sætte alle de nedslidte huse i stand som har potentiale til at blive smukke igen… Vi har stadig en lille drøm om at finde en gammel fabrik (Ala den længere nede i billederne herunder) og gøre den til noget vildt og give den nyt liv… Meeeen nu har vi vist lige et hus der skal klares først! Men de gamle fabriksbygninger har ofte bare nogle helt fantastiske rum, vinduer og ja! De kunne blive til de vildeste boliger! Men der skal også en del penge til at klare et så stort projekt! Hvis I kender nogen der kunne redde den gamle fabrik ved Rudkøbing… så anbefal dem lige at kigge lidt på billederne her! Den bygning er jo for vild!

Havde jeg haft pengene selv eller vandt jeg én af de store gevinster i lotto, havde jeg købt bygningen med det samme!!

Skulle man gå med planer om at købe “sommerhus” – så kan jeg varmt anbefale at ta et kig på huse på Langeland. Man kan få en del for pengene og det er en skøn ø! Også bare til en lille get-away!

Et lille tip: “Sukkerfabrikken” er et super hyggeligt spisested! Og serverer skøn frokost i dejlige omgivelser! 

Jeg har samlet lidt billeder fra Langeland her: 

2 kommentarer

 • Katrine M

  Den er så fin den bygning! Det er et gammelt garveri og har stået tomt så længe jeg kan huske.. det kan ikke koste ret meget, så måske en Oddset-kupon kan gøre det? 😛
  Dejligt du er vild med min gamle ø❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Den er en skøn perle – både øen og bygningen! Jeg krydser fingre for at jeg vinder, så skal den nok få kærlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hurtig opdatering ang. vores kælder