Anders og Skurvognen – Salmon Street
Hold K@£$! Jeg blev forskrækket!!!... KÆLDEREN PART 2!

Anders og Skurvognen

Udover at være håndværker, gør Anders det jo også som komiker! Og han er pt. aktuel i et samarbejde med Carl Ras, hvor han viser lidt fra livet i skurvognen… (link til film nederst i indlægget!)

Jeg har lige stjålet lidt af den tekst der står om Anders og hans comedy-stil på FBI: https://www.fbi.dk/komikere/anders-nielsen/#!

Det får I med Anders Nielsen:

“Et målrettet stand-up-show, som handler om at være håndværker i dagens Danmark. Showet tager udgangspunkt i Anders’ oplevelser, fra sine mere end 10 år i byggebranchen, og bliver serveret med lige dele selvironi og bedrevidenhed. På sarkastisk vis belyser Anders hvordan det er at tilhøre en befolkningsgruppe, der er i tilbagegang og som ofte på én eller anden måde bliver et samtaleemne. Du kommer til at elske Anders’ show, hvis du har mødt en håndværker – og det har de fleste.

Genkendeligheden i Anders’ finurlige pointer, få de fleste til at klaske sig på lårene. Anders tager jer med på en rejse ind i en håndværkers univers, med skarpe pointer og ironisk distance. I Anders’ verden kan man inddele landet i to grupper: dem, der ER håndværkere og dem, der hader håndværkere. Anders Nielsen er stolt af at være håndværker, selvom han også har en ironisk distance til branchen. I Anders’ selskab kan du trygt læne dig tilbage, og nyde showet, når Anders leverer sin guide til at overleve hverdagen på en arbejdsplads, hvor jungleloven stadig huserer.

Du kender ham fra:
DM i stand-up hvor han var i finalen i 2015 og 2017. Derudover varmede han op til Anders Fjelsteds onemanshow ”Lige ved og voksen”. I sommeren 2017 lavede Anders sit første onemanshow ”En Håndværkers Beretninger” under Zulu Comedy Festival.

Om Anders Nielsen
Anders Nielsen er født og opvokset i Næstved. Anders blev af omveje ledt ind på en erhvervsuddannelse og fik i 2011 sit svendebrev som tømrer. Året efter begyndte han at lave stand-up. Den sideløbende hobby som komiker bragte ham til København i 2013. Anders fortæller sine beretninger hands on, og fungerer til stadighed som tømrer, såvel som stand-up komiker”

Hvis teksten ovenover ikke har skræmt jer helt væk, så tryk på linket nedenunder og se den første reklame med Anders for Carl Ras:

https://www.youtube.com/watch?v=ulXB0UbgfrI

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold K@£$! Jeg blev forskrækket!!!... KÆLDEREN PART 2!