“Fragtmanden kommer imorgen kl….” – Salmon Street
Gang i flyttekasserne...

“Fragtmanden kommer imorgen kl….”

I sidste uge bød jeg på “noget” på Lauritz.com, og så bød jeg igen… og igen… og igen… fordi jeg blev selvfølgelig hele tiden overbudt! ØV! Men min stædighed holdt ved, for jeg havde virkelig sat mig i hovedet at jeg SKULLE “vinde” –  og jeg endte også med at byde højest på auktionen og pludselig var jeg lidt fattigere… Men én kreativ idé rigere!

Jeg har simpelthen købt en hel palle med gamle og slidte arkitektlamper! Plus 50 stk. hed auktionen! Av min arm… men mindre kunne åbenbart ikke gøre det! For jeg har en plan… Jeg skal bygge min egen “moderne lysekrone” ala Dear Ingo fra Moooi. En lampe jeg har ønsket mig i mange år, men jeg har aldrig haft en bolig der havde højt nok til loftet, eller en kæreste med samme indretnings-smag. Men det har jeg heldigvis nu! Og jeg må nok indse, at det er bedre at bruge de penge på en sofa end på hvad den originale lampe ville have kostet, nu hvor den gamle sofa er solgt, og vi faktisk er temmelig sofa-løse. Og så synes jeg egentlig også, at det ville være sjovt at lave én selv i samme stil – men i et mere genbrugs agtigt og råt look, og med mit eget præg.

SÅ jeg giver det et skud… der er heldigvis et godt stykke op til hvad  den “rigtige” lampe koster, i forhold til det auktionen, fragt osv. ender med at koste mig… Jeg skal naturligvis ikke lave én lampe af alle 50+ lamper. Men vi må se hvad jeg finder på.

Fragtmanden kommer i morgen med min palle – med +50 gamle arkitektlamper på!

Jeg håber at mit projekt lykkedes! Jeg er i hvert fald optimistisk! Jeg har godt set at der er lavet IKEA-hacks osv. på lignende lamper. Men jeg synes det ville være federe at lave den af gamle brugte lamper, for jeg kan godt lide tanken om up-cykling og elsker generelt når ting har en spændende patina – det gør dem mere levende.

Jeg ved endnu ikke om den skal have maling/en anden farve til sidst, nu skal jeg lige se hvordan lamperne ser ud først! Jeg laver naturligvis et indlæg om processen – hvis det lykkedes! Ellers skal I bare glemme alt om dette indlæg…. 😀

 


Her er originalen fra Moooi – Dear Ingo. Den er simpelthen så fin!!! og koster ca. 20.000 kr….


Og her er så min palle med lamper! 😀 Ja…. Det må nok bære eller briste!

Er man ikke til byg-selv versionen eller den dyre originale lampe, kan man kigge lidt på denne i samme stil:  https://salmonstreet.dk/2018/06/16/designlampe-paa-budget/

 

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg glæder mig til at følge processen og til at se det færdige resultat. Jeg er sikker på at det bliver godt 😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det håber jeg virkelig at det gør! Synes jo det er sjovt selv at lave tingene af gamle materialer og genbruge – i stedet for bare at købe nyt nyt nyt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gang i flyttekasserne...