Min nye vogn… – Salmon Street
Én på lampen!

Min nye vogn…

Kender du det…. Du ser noget i et butiksvindue og kan ikke helt få det ud af hovedet? Og pludselig kan du mærke, at NU bliver du nød til at slå til, for ellers er din forelskelse helt sikkert solgt i morgen og så vil du være så hamrende ærgerlig – resten af livet nærmest. Især hvis man finder noget der ikke bliver masse produceret, som i dette tilfælde.

Jeg har gået og sværmet lidt om denne fine gamle postvogn i et par uger, og nu røg den altså med mig hjem. Jeg elsker det gamle træ og det patinerede og rustne metal, og så er det bare dejligt at kunne genbruge nogle gamle ting med historie på én helt ny måde og give dem nyt liv.

Jeg har store planer med den nye vogn! Egentlig ville jeg først bruge den på min kommende terrasse til krukker og planter (apropos at købe ting, inden man har overtaget sin kommende bolig), men jeg tror også, at den vil gøre sig rigtig godt som barvogn, hvis jeg får sat en ekstra bordplade på den.

Jeg kan snildt forestille mig den med nogle lækre glas og et par fine flasker – Lækker er den i hvert fald!

Hvad synes I om mit nye køb?

 

 

2 kommentarer

 • Mette BM

  Det er et lækkert (misundelsesværdigt) køb, og vognen vil være skøn både som bar, til planter eller flytbart siddemøbel 🙂
  Jeg er lige kommet hertil ovre fra Copenhagen Wilderness, og jeg er allerede begejstret for jer. Glæder mig til at følge med fremover…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Mette! Hvor er det bare dejligt at høre! Jeg bliver såå glad når jeg får den slags kommentarer! Jeg glæder mig til at vise dig mine planer om min nye vogn! Og håber at du vil nyde fremtidige opslag. Ha en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én på lampen!