Endelig – Næsten! – Salmon Street
TOP 5 ØNSKELISTE!

Endelig – Næsten!

Så skete det endelig – vi fandt et hus! En dejlig gammel villa (tidligere præstebolig) fra 1913 – midt i Valby!

MEN MEN MEN – der går lige et par dage før vi kan slappe helt af, da bank og advokat skal være lige så forelskede i huset som vi er (Eller i hvert fald være med på idéen om, at vi nu skal til at være husejere!) Så det bliver nogle lange dage, inden vi er helt sikre på at huset er i hus! Men købsaftalerne er skrevet under og vi burde kunne overtage 1/9-2018 – måske et par uger før.

Her er lidt billeder af vores (næsten) kommende hus udefra samt plantegningerne. Vi er naturligvis allerede begyndt at indrette huset rent mentalt, selvom det er lidt “farligt” at forelske sig og at få for mange gode idéer – men vi kan jo ikke lade være! Vi har simpelthen så mange idéer omkring, hvad vi kunne tænke os at lave. Det er SÅ spændende!! Vi har jo aldrig ejet et hus før – og pludselig kan vi også have indflydelse på facaden, haven m.m. Det er en helt ny verden der åbner sig, når vi kun har prøvet at eje en lejlighed.

Jeg glæder mig til at få en have, men jeg er også spændt på om vi bliver “have-mennesker” . Jeg håber at det bliver ligeså spændende for os, at skabe et spændende udeareal, som det har været at indrette og renovere indvendigt,

Huset er på 155 m2 + 47 m2 kælder. De forrige ejere har boet i huset i ca. 44 år. Og hvad vi har hørt, har huset vidst kun haft 3 ejere, i de 105 år det har stået på matriklen.

 

5 kommentarer

 • Anna

  Fik anbefalet bloggen via Sneglehytten 🙂 Vi bor nede i nummer 13 på samme vej, så næsten naboer 😉
  Vi er også i gang med renovere vores hus, så jeg glæder mig til at følge med på siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   ej hvor er det bare hyggeligt!!! Det glæder jeg mig til at følge med I! Hvad hedder du på instagram?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   annasjovm (indrømmet – der ligger flest billeder af vores dreng, meen må prøve at blive bedre til også at poste billeder fra huset ;-)) I er velkommen til kaffe når I er flyttet ind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh hvor spændende! 👏🏻😊 Vi er også på udkig efter hus.
  Hvor kommer kældertrappen ned? Og underligt med den der skrå væg på plantegningen i vaskerummet 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Fedt at du lagde mærke til det Louise! Det har nemlig også undret mig!! Men jeg tror det er en fejl fra ejendomsmæglerens side! Jeg ved da at jeg gik ned af en trappe da vi var til fremvisning – haha! En rigtig mør en af slagsen pga. fugt i kælderen 🙂 Jeg skal nok sørge for at smide en masse billeder op når vi får huset så du kan se vores hemmelige trappe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 ØNSKELISTE!