SOLGT! – Salmon Street
SOLGT!

SOLGT!

solgt

SOLGT!

Vores lejlighed er SOLGT!! Det er både mega fedt men også sørgmodigt. Vi har lagt rigtig meget kærlighed i vores første fælles “hjertebarn”. Det har hele tiden været meningen at lejligheden var en mellemstation for os, da vi simpelthen ikke havde økonomien til et større projekt. Vi ville dog ikke “bare” indrette en lejlighed helt uden ambitioner. Vi ville indrette boligen, som skulle vi bo dér resten af livet og samtidig havde vi en drøm om at få vores lejlighed i et boligblad. Selvom det blot var en mellemstation skulle der ikke spares på detaljerne. Vi er begge meget dedikerede når vi går i gang med et projekt og gør ikke noget halvt! Og hvad angår drømmen om at blive repræsenteret i et boligblad, så lykkedes det i den grad. På de 2 år vi har haft lejligheden i Laksegade har vi vundet prisen som “årets boligstylister 2017” hos Boligmagasinet og vores “hjertebarn” bliver repræsenteret i ikke mindre end 3 boligblade i nær fremtid.

Den positive opmærksomhed har bestemt også sat lidt ekstra skub i drømmene om flere projekter. Vi er blevet bekræftet i, at vi kan noget specielt når det kommer til renovering og boligindretning, og derfor glæder vi os virkelig til at komme i gang igen. Når man først har taget en beslutning om at sætte sin bolig til salg, begynder man stille og roligt at flytte ud rent mentalt, så derfor føler vi os klar til at rykke videre.

Nu er den så solgt og hvad skal der så ske nu?

Vi bliver ofte spurgt om vi ikke er trætte af byggerod og projekter, og om vi dog ikke bare kan nyde at tingene er færdige og slappe lidt af? Her er vi nok lidt anderledes skruet sammen end de fleste andre kærestepar. Vi elsker projekter og vi nyder virkelig processen. Man skal ikke undervurdere renoveringsprocessen  – for den er hård! Den er sindssyg hård og man støder på en masse udfordringer og frustrationer undervejs. Men for os er det også enormt tilfredsstillende, at skabe noget sammen. Arbejdet belønner sig til sidst og så har vi fundet ud af, at vi er rigtig gode til at have projekter sammen. Vores idéer kan noget specielt, når vi kombinerer af vores fælles tanker, faglighed og kreativitet.

Og hvad er jeres nye projekt – hvor flytter i hen – er det hus eller lejlighed???

Vi vil rigtig gerne købe et hus, men priserne i København er simpelthen så høje i forhold til hvad vi gerne vil have. Der er langt imellem de “gode” håndværkertilbud. Og når jeg siger gode, så mener jeg et godt grundhus der ikke har været igennem en større eller mindre renovering, hvor der er så mange originale detaljer som muligt og hvor man virkelig kan give huset den helt store makeover. Og ja, det må gerne være “grimt” – med det mener jeg at brune fliser og det der er værre… vi er svære at skræmme! Vi bliver tiltrukket af dét, som andre ofte ikke kan se muligheder i. Men om det bliver et hus, en lejlighed eller noget helt tredje, det ved vi faktisk ikke – for vi har ikke fundet vores næste bolig endnu! Det skal bare være et rigtig spændende projekt, hvor vi kan skeje ud og være kreative.

Vi skal være ude af lejligheden d. 1/8-18 – så nu er den vilde boligjagt gået ind! Der er en masse ting på bedding, men da det kan ende med et TV-koncept kan vi ikke afsløre mere på nuværende tidspunkt.

Men vi går en spændende tid i møde og vi glæder os til at invitere jer med på vores næste rejse!

2 kommentarer

 • Ann-Sofie

  Glæder mig til at Følje jer i jeres nye hus/lejligheds rejse. Hvis I ønsker fede grimme huse så tjek Amager ud 😊. Vi bor selv på Amager, og vi har købt et håndværker tilbud, man kan være heldig at finde noget, der kan betales selv om priserne her også er steget, men ikke nok med vi er en “lorte ø”, så kan man også finde “lorte huse”, der vil elske jeres energi 😊

  Vh
  Ann-Sofie😊 @by a.b.b.j

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   HAHA! Fedt Ann-Sofie! Vi har set mange skønne hus på Amager, men vi endte i Valby, da det er lidt nemmere for mig mht. Arbejde 🙂 Jeg følger dig på instagram – det ser drøn fint ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLGT!