ÅH NEJ….BAR RØV I EKSTRA BLADET…. – Salmon Street
"Mesterskaberne" på DR1 - program 3

ÅH NEJ….BAR RØV I EKSTRA BLADET….

SE dét er CLICK BAIT når det er bedst!! 😀

Ja… Den havde jeg faktisk godt set komme! En stor artikel på Ekstrabladet.dk om at jeg havde smidt lidt af tøjet engang og udtalt mig om hvordan jeg godt kan lide rollefordelingen mellem mænd og kvinder i forbindelse med en artikel i netop EB. Et par – efter min mening – sobre billeder med lidt bar røv og nu med en i øvrigt rigtig fin artikel/tekst med en fængende click-bait overskrift om vores deltagelse i DR1 nye underholdningsprogram “Mesterskaberne”. Det er vel sådan klaveret spiller, når ens fjæs dukker op i tv.

Og hvordan har jeg det så med at billederne “er dukket op igen” – Ganske udmærket!…. Der er sgu da ikke noget at være “flov” over…

Jeg ved ikke om man kan kalde min fortid for decideret “fræk” – Men i mine yngre dage tjente jeg lidt lommepenge som “undertøjsmodel” og eventpige. Og jeg synes det var drøn sjovt! Jeg have et par gode venner der var fotografer og jeg stillede gerne op som model, når de eller jeg havde nogle sjove idéer der skulle prøves af. Og det hændte da også at jeg fik scoret mig et par gode modeljobs ind imellem! Men det var mest bare “for sjov” og var bestemt ikke noget jeg gjorde en stor karriere ud af. Jeg fortryder intet og ville aldrig lave noget om hvis jeg havde muligheden. For jeg er glad for den person jeg er i dag og kan sagtens stå inde for min “frække” fortid….

Der er da sikkert nogen der vil rynke på næsen og ikke kan forstå, hvad det var jeg lavede som 24 årig kun i trusser i én af landets største aviser? Egentlig ikke noget der ligger særlig fjernt fra hvad der foregår på de sociale medier i dag – hver dag – hele tiden. Det er blevet lidt mere naturligt at lufte lidt hud hist og pist på nettet – om det er en god udvikling? Det må være op til den enkelte – den holdning eller diskussion vil jeg slet ikke blande mig i. Men hvis man kan stå inde for sig selv, og ikke føler at det man gjorde/gør i ungdommen, nutiden eller fremtiden bider én i røven senere – så goo for it!

Der vil nok altid være nogle store eller små ting man engang har gjort, som man gerne ville lave om hvis man havde muligheden – det er livets lektie. Det er med til at udvikle os, give os erfaring og gøre os til de mennesker vi er i dag.  Men lige med hensyn til dette hér, altså billederne i Ekstra Bladet- så er alt i den skønneste orden! Jeg føler mig kun en smule afklædt fordi jeg ikke havde mine tatoveringer dengang.

Med det jeg vil sige er blot: Jeg har én kæmpe stor mission i livet – og det er at nedbryde fordomme! Det er min hjertesag! Hvilket I måske også har bemærket i mine personlige indlæg her på bloggen… Og hvis jeg med min stemme og historie blot kan få ét menneske til at se ind under facaden og lukke øjnene et øjeblik og bare mærke efter, så er min mission lykkedes!

Og jeg kunne da sagtens stille mig op igen i bikini og få taget billeder! Ingen problemer i det! Men min interesse er der ikke rigtig for den slags mere. Jeg synes stadig det er sjovt at tage lidt billeder engang imellem til min private Instagramprofil osv., men det er i en lidt anden stil og lidt mere påklædt end i de yngre dage… “bevares, man er vel blevet ældre og kedelig…!”…

I dag er jeg ikke så fokuseret på det ydre, men jeg vil meget hellere vise dét frem jeg kan med min kreativitet og mine evner. Og det får jeg heldigvis lov til her på bloggen og på instagram. Og hvis folk ikke kan lide kombinationen af de personer der står bag Salmonstreet og hvad Anders og jeg går og laver, bygger og kreerer – så er det heldigvis rigtig nemt bare at kigge den anden vej.

Go røv og god (lidt for tidlig) weekend til jer! 

Billeder i dette indlæg er fra www.eb.dk –

Fotograf : Christian Grüner

 

Her er artiklen med den frække overskrift (der var sat sammen med billederne fra mit indlæg ovenover):

(Kopieret fra http://www.eb.dk)

34-årige Trine Trøstrup Darré har hænderne ualmindeligt godt skruet på.
Hver onsdag sommeren over kan hun sammen med kæresten, Anders Nielsen, ses i DRs boligprogram ‘MesterSkaberne’, hvor de sammen med syv andre par dyster om at bygge det flotteste møbel eller den smarteste ting ud af genbrugsmaterialer.

Trine Trøstrup Darré er aktuel i ‘MesterSkaberne’, der vises på DR1 onsdag klokken 20. Foto: DR

Hvis du synes, at du har set Trine Trøstrup Darré før, så er det ikke helt forkert. Stylisten fra Slagelse har tidligere medvirket i TV2-boligprogrammet ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’. Sammen med Anders Nielsen driver hun boligbloggen SalmonStreet.dk, og i 2017 vandt parret Boligmagasinets pris som ‘Årets Boligstylister’.

Men Trine Trøstrup Darré er også kendt i en ganske anden sammenhæng. Tilbage i 2008 smed hun tøjet i Ekstra Bladet som Ekstrababen.

Sådan så Trine Trøstrup Darré ud i Ekstra Bladet i 2008.

Den dengang 24-årige Darré havde for 11 år siden sit eget wellness-center i Slagelse, og det betød, at hun arbejdede mere end de fleste, fortalte hun. Derfor kunne hun rigtig godt lide, når hun kunne slippe tøjlerne, når hun havde fri og hyggede sig i soveværelset.

– En mand skal være en mand, så jeg kan få lov til at føle mig som kvinde. Til daglig er jeg chef og skal styre, så i sengen må manden gerne være den, der bestemmer og tager initiativ, sagde hun.

180 centimeter høje Trine Trøstrup Darré vidste præcis, hvad hun gik efter. En høj mand med masser af humor.

– Jeg har et krævende job, så en mand skal støtte mig og forstå, at han ikke altid er nummer et. Jeg er lidt ligeglad med, hvilken stil han har, så længe det er hans egen. Jeg kan godt selv lide at provokere lidt med piercinger og pink hår, fortalte hun.
Trine Trøstrup Darré smed tøjet i Ekstra Bladet i 2008. Foto: Christian Grüner

Trine Trøstrup Darré tager det med et smil, at Ekstra Bladet har fundet hendes gamle billeder frem.
– For 11 år siden var der ikke noget, der hed sociale medier, men jeg viser ikke mere, end man gør dér. Det er nogle pæne billeder, som jeg kan stå 100 procent inde for. Man ser jo ikke mere, end man ser på stranden, fortæller hun med et grin og tilføjer:
– Jeg synes ikke, man skal være flov over sin krop – det er det mest naturlige i hele verden.
Hun understreger dog, at hun ikke længere stiller op til den type billeder, men at hun ikke fortryder dem.
De farvede lokker elsker Trine Trøstrup Darré stadig – og det kan give udfordringer, har hun netop skrevet om i et indlæg på sin blog.

Her og på Instagram har læserne de seneste år kunne følge med i, hvordan hun og Anders Nielsen har shinet en gammel lejlighed i København op med smukt sildebensparket, høje vægpaneler og radiatorskjulere. Men ikke alle kan få det herskabelige look til at passe med Trine Trøstrup Darrés ydre.
‘Da vores Salmonstreet instagram-profil pludselig var voksende efter vi vandt prisen som ‘Årets Boligstylister for Boligmagasinet’ i efteråret 2017 og der var folk der kontaktede os for at lave samarbejde og omvendt, så blev jeg mere bevidst om, at jeg måske ikke lignede så mange andre i min nye ‘branche’ som bolig-blogger. Jeg kontaktede nemlig et firma som jeg gerne ville bruge i forbindelse med en juleboligreportage, og så kom ‘sandheden’ altså på bordet’, skriver hun blandt andet.

I dag er stylistens krop tatoveret – det var den ikke i 2008. Foto: Christian Grüner

Den potentielle samarbejdspartner havde været inde og se på Trine Trøstrup Darrés personlige profil på Instagram. Derefter kunne hun ikke rigtigt se samarbejdet om noget julepynt for sig.
‘Hun kunne åbenbart ikke se sammenhængen mellem mig og så vores profil salmonstreet. Og fair nok altså! De to profiler er vidt forskellige! Tatoveringer, lilla hår og kondisko har ikke så meget med en herskabslejlighed i mormorstil og høje paneler i et af Københavns finere kvarterer at gøre’, skriver Trine Trøstrup Darré og fortsætter.

‘Men vi passer åbenbart ikke ned i den kasse hvor man kan bo pænt, style sin bolig og have stil indenfor renovering og håndværk. For vi har masser af andre historier hvor er der igen og igen er blevet kigget skævt på os. Det kan være ren ‘Pretty Woman’-style at shoppe ind til boligen i Kongens København når man har tatoveringer i stedet for guldsmykker. Vi har naturligvis også masser af historier hvor fordommene ikke har sejret! Og gudskelov for dét! Men alligevel…’, skriver hun.
Over for Ekstra Bladet understreger hun, at det ikke er noget, der generer hende, men at det undrer hende, at mange tilsyneladende ikke kan forstå, hvordan en boligblogger kan være tatoveret.
– For mig er det jo helt naturligt at være kreativ, og at være tatoveret er jo bare at være kreativ på min krop, fortæller hun.
Trine Trøstrup Darré har taget konsekvensen og har gjort sin egen profil på Instagram privat.

Det kreative kærestepar bygger både på tv og i privaten. Foto: DR

Lige nu er hun og Anders Nielsen ved at sætte en gammel præstegård i Valby i stand, og det arbejde kan følges på deres fælles blog og profil, der følges af over 30.000.

6 kommentarer

 • Hvor er jeg dog glad for dit svar på den artikel; roligt, ærlig og ikke mindst, uden et gran af SKAM! Og det er meget vigtigt at du netop giver udtryk for det; du er IKKE flov, for det er jo lige præcis det gabestoksretorikken vil have dig til. At skamme dig!
  Det er helt utroligt, du og din mand bliver et eksponeret par fordi I KAN noget. Din mand skriver et sagligt indlæg til samfundsdebatten og der kommer presse på, accordingly, dernæst rettes øjnene naturligvis på dig, “hvad kan vi finde på at skrive om hende?” 🤔 Hendes bedrifter? Nej. Hendes kompetencer? Nej. Hendes uomtvistelige teft for indretning? Nej. Hendes “frække fortid”? JA! DET er godt! Manden kan stå for det saglige, kvinden skal formindskes til en krop. Og hvori ligger nyhedsværdien? Du har en krop ✔️ Du har engang vist den frem ✔️ Og hvad så?
  Det er da meget muligt at den bagvedliggende artikel er nogenlunde sober, men det ændrer ikke på click bait formålet og den retorik der er brugt. Det er lavt, SÅ lavt! Men som du selv skriver, helt forventet, og det er nok det sørgelige.
  I er simpelthen fremragende! Og jeg er glad for at I træder ind på influencer scenen med en agenda; at nedbryde fordomme. Jeg skal lige love for at det er kærkomment! More power to you! 👏❤️💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   For søren Julie!! Det gav sgu næsten tårer i øjnene at læse din fine fine kommentar! Det rammer mig dybt i hjertet og hvor er jeg bare glad for at du tog dig tid til at skrive den! Tusind tusind tak!!! Hvor er det dejligt at du har forstået mit indlæg, og du vælger at give denne respons!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Heldmann

  Det kaldes livet ❤️❤️❤️ Kæmpe kram for dig og hvAd du forsøger at formidle i dag. Du/I er skønne 👍🏼👍🏼👍🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tusind tak Louise! Og ja, du har helt ret! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Fordomme er for uerfarne mennekser…
  Så lad os give dem en spand erfaring og komme fordommene til livs.

  Bar røv eller ej, så er du stadig pisse dygtig og en overdrevet skøn tøs ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mesterskaberne" på DR1 - program 3