"Mesterskaberne" på DR1 - program 3

ÅH NEJ….BAR RØV I EKSTRA BLADET….

SE dét er CLICK BAIT når det er bedst!! 😀

Ja… Den havde jeg faktisk godt set komme! En stor artikel på Ekstrabladet.dk om at jeg havde smidt lidt af tøjet engang og udtalt mig om hvordan jeg godt kan lide rollefordelingen mellem mænd og kvinder i forbindelse med en artikel i netop EB. Et par – efter min mening – sobre billeder med lidt bar røv og nu med en i øvrigt rigtig fin artikel/tekst med en fængende click-bait overskrift om vores deltagelse i DR1 nye underholdningsprogram “Mesterskaberne”. Det er vel sådan klaveret spiller, når ens fjæs dukker op i tv.

Og hvordan har jeg det så med at billederne “er dukket op igen” – Ganske udmærket!…. Der er sgu da ikke noget at være “flov” over…

Jeg ved ikke om man kan kalde min fortid for decideret “fræk” – Men i mine yngre dage tjente jeg lidt lommepenge som “undertøjsmodel” og eventpige. Og jeg synes det var drøn sjovt! Jeg have et par gode venner der var fotografer og jeg stillede gerne op som model, når de eller jeg havde nogle sjove idéer der skulle prøves af. Og det hændte da også at jeg fik scoret mig et par gode modeljobs ind imellem! Men det var mest bare “for sjov” og var bestemt ikke noget jeg gjorde en stor karriere ud af. Jeg fortryder intet og ville aldrig lave noget om hvis jeg havde muligheden. For jeg er glad for den person jeg er i dag og kan sagtens stå inde for min “frække” fortid….

Der er da sikkert nogen der vil rynke på næsen og ikke kan forstå, hvad det var jeg lavede som 24 årig kun i trusser i én af landets største aviser? Egentlig ikke noget der ligger særlig fjernt fra hvad der foregår på de sociale medier i dag – hver dag – hele tiden. Det er blevet lidt mere naturligt at lufte lidt hud hist og pist på nettet – om det er en god udvikling? Det må være op til den enkelte – den holdning eller diskussion vil jeg slet ikke blande mig i. Men hvis man kan stå inde for sig selv, og ikke føler at det man gjorde/gør i ungdommen, nutiden eller fremtiden bider én i røven senere – så goo for it!

Der vil nok altid være nogle store eller små ting man engang har gjort, som man gerne ville lave om hvis man havde muligheden – det er livets lektie. Det er med til at udvikle os, give os erfaring og gøre os til de mennesker vi er i dag.  Men lige med hensyn til dette hér, altså billederne i Ekstra Bladet- så er alt i den skønneste orden! Jeg føler mig kun en smule afklædt fordi jeg ikke havde mine tatoveringer dengang.

Med det jeg vil sige er blot: Jeg har én kæmpe stor mission i livet – og det er at nedbryde fordomme! Det er min hjertesag! Hvilket I måske også har bemærket i mine personlige indlæg her på bloggen… Og hvis jeg med min stemme og historie blot kan få ét menneske til at se ind under facaden og lukke øjnene et øjeblik og bare mærke efter, så er min mission lykkedes!

Og jeg kunne da sagtens stille mig op igen i bikini og få taget billeder! Ingen problemer i det! Men min interesse er der ikke rigtig for den slags mere. Jeg synes stadig det er sjovt at tage lidt billeder engang imellem til min private Instagramprofil osv., men det er i en lidt anden stil og lidt mere påklædt end i de yngre dage… “bevares, man er vel blevet ældre og kedelig…!”…

I dag er jeg ikke så fokuseret på det ydre, men jeg vil meget hellere vise dét frem jeg kan med min kreativitet og mine evner. Og det får jeg heldigvis lov til her på bloggen og på instagram. Og hvis folk ikke kan lide kombinationen af de personer der står bag Salmonstreet og hvad Anders og jeg går og laver, bygger og kreerer – så er det heldigvis rigtig nemt bare at kigge den anden vej.

Go røv og god (lidt for tidlig) weekend til jer! 

Billeder i dette indlæg er fra www.eb.dk –

Fotograf : Christian Grüner

 

 

4 kommentarer

 • Louise Heldmann

  Det kaldes livet ❤️❤️❤️ Kæmpe kram for dig og hvAd du forsøger at formidle i dag. Du/I er skønne 👍🏼👍🏼👍🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tusind tak Louise! Og ja, du har helt ret! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Fordomme er for uerfarne mennekser…
  Så lad os give dem en spand erfaring og komme fordommene til livs.

  Bar røv eller ej, så er du stadig pisse dygtig og en overdrevet skøn tøs ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mesterskaberne" på DR1 - program 3