Kommende fremtidsplaner for Salmonstreet

Jeg er sååå glad!!! Badeværelset er malet!

Samarbejde med BECKERS maling

Jeg tror de fleste renoveringsfolk kan nikke genkendende til dette opslag, og forstå den følelse jeg har i kroppen lige nu. Følelsen af en lille sejr, når første rum i en totalrenovering står færdigt (eller meget tæt på færdigt, da vi stadig mangler vores flotte brusevæg fra ONEFUNKY.DK – som er lige på trapperne – og en lækker badeværelses styling med lækre sager og planter for at sætte prikken over i’et)

At lave et helt nyt badeværelse er en dyr omgang, og at lave hvad der svarer til stort set 3 badeværelser på én gang er RIGTIG DYRT! Og derfor kan man i processen virkelig være bange for om man tager de rigtige valg, vælger de rigtige fliser, de rigtige farver, armaturer, inventar osv. osv. Jeg vil SÅÅ gerne lave et møg lækkert badeværelse, som jeg bliver glad i låget af at se på og opholde mig i – og det føler jeg at jeg har nu! Og hvilken lettelse! Jeg synes faktisk at vi er kommet godt i mål med vores visioner og stil, og endelig tegner der sig et billede af hvad vores tanker er med stilen i vores fine gamle hus.

Det kommer jo nok ikke som en overraskelse at jeg elsker farve på væggene, og jeg elsker forvandlingen en farve giver et rum, stemningen og måden farver kan fremhæve de ting man gerne vil fremhæve. Det er ren magi i mine øjne.

Vores stil i huset bliver i den lidt mørkere ende – helst uden at blive tungt, dystert og kedeligt. Vores badeværelse på førstesalen skal være maskulint, råt, originalt og eksklusivt. Marmorsildebensfliserne, saniteten og armaturerne er det eksklusive indslag, hvor murstensvæggen og bindingsværket giver det rå – og så bliver farverne maskuline. Og med det originale mener jeg, at vi godt kan lide at fremhæve de gamle originale detaljer fra huset, blandet med vores stil for at få et personligt udtryk.

For at understrege det maskuline har vi valgt farven “Skogsstig 562” fra Beckers Living. Den passer så flot til fliserne og fremhæver rummet uden at det bliver for mørkt. Farven har en underspillet varm undertone, som virkelig fanger farvespillet i marmoren så fint. Og så vil jeg endnu engang nævne at Beckers er mijløvenlig svanemærket maling der både er astma og allergimærket (som er drøn lækkert at arbejde med!) – du kan læse om deres produkter her:

https://beckers.dk/

Vi har valgt både at male gerigter, døre, vægge og skråvægge/loft i farven “Skogsstig 562” fra Beckers Living, da det giver ro til rummet at holde det hele i én farve. Der sker nemlig meget herude i forvejen med fliser, murstensvæg og bindingsværk.

Vægge og lofter har fået Beckers Living vægmaling med glans 25, da det er godt at bruge i et badeværelse fordi det er vaskbart. Døre og gerigter har fået Beckers Living aqua lakmaling i glans 40.

Her har døren fået første omgang, og når den er tør får den en tur mere!

Her først et par billeder inden badeværelset blev malet:

Og så kom der ellers farve på:


Beklager støvet! 😀

Og så kom der endelig døre og gerigter op! Og jeg fik givet det hele en hurtig rengøring!

Vi mangler jo stadig vores brusevæg, men jeg håber den kommer op indenfor et par uger 🙂

Jeg er allerede gået i gang med at style badeværelset med lidt lækre sager, så der kommer meget snart et indlæg hvor badeværelset kommer rigtig til sin ret! (Efter min mening) Så kom snart igen ❤

Hvis du vil se nogle af de andre indlæg hvor jeg har malet er der et par link her:

http://salmonstreet.dk/2018/12/12/fremhaev-detajler-med-farver-paa-vaeggene/

http://salmonstreet.dk/2018/11/12/hvilken-farve-skal-jeg-vaelge/

20 kommentarer

 • Hold da op sikke fantastisk makeover –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte B.

  HOLD NU OP, hvor er det blevet flot! Jeg er fuldstændig vild med det!!!!! I er så knaldhamrende dygtige og tager, i min optik, nogle rigtige modige valg, som jeg bliver så inspireret af! Jeg glæder mig SÅ meget til at følge med i den videre renovering:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Ditte!! Det varmer mit hjerte at du skriver den slags!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nice! 😍 Den lange sorte stang ved siden af døren, overfor toilettet, hvad er den til ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er en håndklæde tørrer 🙂 Den er nemlig drøn fin ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvor er det bare super flot ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Det ser virkelig godt ud. Glæder mig til at se din styling. Har tænkt over et stykke tid, vinduerne, skal de skiftes? Og hvorfor ikke under renoveringen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Vinduerne er en rigtig dyr post, og da de sagtens kan klare nogle år endnu, ville vi hellere få klaret alt det andet først, da vi følte det var vigtigere. Men jeg glæder mig til vi skal have nye vinduer, men indtil videre må de gamle holde lidt endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone toftegaard

  Det er bare så super flot.👍😊
  Jeg beundrer jeres gå på mod med endnu en gang renovering.
  Der er en ting jeg undrer mig over.
  Havde det ikke været nemmere at skifte vinduer inden renovering mht. fuger, maling, støv osv.?
  Glæder mig til at følge forvandlingen i jeres dejlige villa👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Lone – jeg har lige svaret Annette på det samme spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor er stikkontakt dåserne fra – hvad hedder de? De ser vildt fede ud i den sorte blanke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Liv – De er fra Laurids Knudsen og hedder FUGA. Jeg laver snart et helt indlæg ang. vores kontakter så kan du læse mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hold nu op hvor ser det bare fedt ud!! 🤩🤩Virkelig en lækker farve! 😍 Jeg glæder mig til at se det færdig stylede rum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Så smukt 👍👍. Men skal I ikke have et sort dørhåndtag 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Vi skal helt sikkert have nye håndtag (godt spottet), men jeg tror faktisk vi går med bruneret messing… men det er ikke helt på plads endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Svane

  Ohh my god Trine, det så perfekt👌🏼👌🏼👌🏼 Det må være den bedste følelse! Glæder mig til at se når du har dimset det😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold da helt ferie !!!!
  Hvor er det blevet ualmindeligt lækkert 😍
  Den måde vægfarven fanger flisernes farve ❤️
  Tror aldrig jeg ville forlade rummet når jeg først var kommet ind 😃
  Super flot 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommende fremtidsplaner for Salmonstreet