Status på førstesalen – Salmon Street
Hvis du skal ud og kigge efter ny bolig....

Status på førstesalen

Jeg tænkte at det lige var tid til en status på førstesalen – og selvfølgelig en masse billeder af hvordan der ser ud lige nu. Det skulle gerne begynde at “gå stærkt” nu, da mange af de tungere processer efterhånden er afsluttet – Anders er ved at sætte det sidste forskalling op, og det er enormt tidskrævende, da der er en stor gammel skorsten og de fritlagte bjælker der skal flettes ind.

Dette er måske nogle af de sidste billeder der kommer, inden vi begynder på at lave alt det som “pynter” og får det til at ligne et hjem, og ikke en byggeplads – på førstesalen altså! Jeg glæder mig enormt meget til arbejdsplatformen bliver taget ned, og man igen kan se loft til kip! Det bliver vildt at se, når skrålofterne har fået gips og pludselig ser meget mere færdige ud.

Her den anden dag kom jeg til at tænke på, at det bliver mærkeligt når hele huset engang er færdigt, for så kommer det til at føltes helt vildt med alle de kvadratmeter vi pludselig har. Lige nu bor vi jo kun på omkring 50/60 m2 ud af husets 155 + kælder. Og sådan har det næsten været siden vi overtog huset. Vi havde jo knap fået nøglerne før Anders havde væltet en væg og begyndt at rive ned ovenpå. Så vi har aldrig rigtig haft fornemmelsen af at bo i et stort hus. Det har nok mere føltes som at bor i en mindre lejlighed i et stort hus, hvis det giver mening :-).

Nå, men som jeg skrev på vores instagram, så kommer der sanitet i morgen fra Duravit! Vi bestilte det sidst i november og glæder os derfor meget til at se hvad vi egentlig har bestilt! Vi har ikke set alle tingene i virkeligheden, så det er lidt nervepirrende om vi nu har valgt det rigtige mht. overflader og farver! Jeg er især spændt på det store vaskemøbel til stueplans-badeværelset, og spaen – og om det er til at få den ind på plads! Der er nemlig ikke meget plads at arbejde med….

Jeg skal nok følge op på det i næste indlæg!

Og for resten! – når jeg skriver længere oppe i indlægget at det begynder at gå stærkere nu, så er det fordi det nok ikke varer såå længe før vi skal begynde at fuldspartle skrålofterne og badeværelset på førstesalen. Og så ligner det jo pludselig at der sker en hel masse, fordi finish ser ud af meget mere, end alt det grove grundarbejde (hvilket er en lidt tarvelig betragtning i forhold til, at det grove som regel tager meget længere tid og er mere krævende). Og når der er spartlet og sat filt op, så skal vi i gang med at male! Så vi skal have fundet den helt rigtige mørke farve til skrålofterne, så der kommer den rigtige hyggestemning oppe i vores stue!

Så kom snart igen – for nu sker der ting og sager!

Her er billederne af førstesalen lige nu – stadig en byggeplads, men der er lys forude!

https://www2.hm.com/da_dk/home.html

2 kommentarer

 • Emma

  Hej Trine og Anders! Jeg har fulgt med siden Laksegade og kan slet ikke få armene ned over jeres husprojekt; Det er SÅ inspirerende! Mht. førstesalen, hvad gør I ved trægulvene? Skal de behandles? 🙂 KH en kæmpe fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Emma. Vi får nye gulve i hele huset, det bliver vi nød til da det gamle er slidt og skævt, og da vi har fjernet en masse vægge. Og tusind tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du skal ud og kigge efter ny bolig....