Julen på Laksegade

Næste skridt mod nye badeværelser!

Det er dælme godt at vi er kommet til noget af det “sjove” i renoveringen, for de sidste par uger har været i den kedelige og tunge ende, med alt det rørføring, betonarbejde osv.

Det er en periode som alle skal igennem når man gennem-renoverer et gammelt hus, og det føles lidt som om man ikke kommer nogen steder og det hele står lidt “stille” i en periode…. Men det gør det jo ikke… men tro mig, det føles virkelig sådan…

Det eneste man føler skrider fremad, er at der bliver mere og mere beskidt alle vegne… og der er ikke andet at gøre, end at lukke øjnene lidt for det og vente til fliserne er oppe, inden jeg begynder en større rengørings-runde… For murerarbejde er bare beskidt arbejde. Og fred være med det… det bliver drøn flot og lækkert når det er færdigt! Men det er nok ikke helt løgn hvis jeg siger, at det er den værste periode i hele renoveringen!

Jeg glæder mig til at se vores marmor fliser i sildebens-møster, når de kommer på oppe på førstesalen! Så kan vi nemlig endelig snart komme videre deroppe. Det kunne være dejligt snart at sætte flueben ved noget der er “all done” – det kribler i mine indretter-fingre, for at lave noget færdigt!

Her er en masse billeder af hvad der er sket den sidste uges tid eller to i huset, og se godt på disse billeder!! For nu kommer der altså snart til at ske ting og sager – i den sjove afdeling!

Spa-afdelingen i kælderen har fået vådrumssikring.

Der bliver målt nøje op og sat laser for at få lagt fliserne ordentligt i sildebens-mønster.

Og endelig bliver der lagt gulv! Nøj hvor har jeg glædet mig til at vi kunne komme hertil!


Væggene i kælderen får Calsiterm indeklima-plader, som både isolerer og fugtregulerer boligen.

Der bliver sat sokkel-fliser op! Og det bliver bare super godt med de rå vægge! Dog har jeg planer om at gøre dem en tone eller to mørkere og lidt mere grå/brune i farven.

Der bliver vådrumssikret på muren, hvor spa-badekaret skal stå.

Kig fra stuen ned i kælderen – det er ca. her der kommer til at være en trappe mellem de to plan, så vi kan gå ned i “spa-afdelingen” i kælderen.

Byggepladsen på førstesalen.

Vores entré ser sådan her ud pt. En værre rodebutik!

Lidt flere billeder fra byggepladsen på førstesalen.

Trappen op til førstesalen.

Vores brændeovn er pakket godt ind imens vi bygger på førstesalen.

Der er trukket varmeslanger til gulvvarme og opsat cisterne.

Der er blevet støbt billig gulvvarme i badeværelset på førstesalen

Brusekabinen får støbt den rigtige hældning, så vandet løber ned til afløbet – vi har valgt Unidrain.

Kommende brudekabine har fået vådrumssikring.

Vådrumssikring og toiletstativ til væghængt-toilet.

Mere vådrumssikring på første-salen.

2 kommentarer

 • Lone

  Hej Salmonstreet! Super fedt projekt i har gang i. Jeg har et par spørgsmål til jeres eksisterende murede vægge, da vi selv er i gang. 1. Var der puds på som i har banket af siden de står så fine rå nu? 2. Hvad gør i ved dem fremadrettet? 3. Er de fuldspartelt nogle steder? 4. Hvad gør i i overgangen mellem vådrumssikring og de rå mure? Håber i kan svare på lidt af det. 🙂 Godt Nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Lone!

   Ja pudsen er banket af alle steder, det er hårdt arbejde, men det hele værd! Hvis du går lidt tilbage og finde nogle ældre indlæg fra bloggen kan du finde masser af billeder. Ang. overgangen, så skal jeg nok komme ind på det senere, når jeg har nogle billeder osv. at kunne vise frem af det færdige resultat.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen på Laksegade