Indretningen af badeværelset på førstesalen.

Julen på Laksegade

Jeg kan godt mærke at der lige sker lidt med julehumøret når jeg sidder og kigger alle de gamle julebilleder igennem fra Laksegade! Men det bliver altså ikke til det store pynteri i år pga. renoveringen – men til næste år skulle jeg gerne komme stærkt igen – med dobbelt effekt! Og så lover jeg at jeg nok skal smide en masse billeder op og være kreativ!

Men her har jeg samlet sidste års julehygge fra vores gamle lejlighed!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningen af badeværelset på førstesalen.