Tekniknørd og smart-home! – Salmon Street
Nem DIY til IKEA-stol

Tekniknørd og smart-home!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er mig der er tekniknørden her hjemme i huset. Anders går ikke så meget op i den slags, han vil bare have at tingene skal virke. Jeg kan godt lide lækker HIFI, smarte lys-løsninger og vil gerne kunne styre hele hytten via apps og dimser! I love it! Og derfor gør jeg også hvad jeg kan, for at gøre vores gamle villa til et smart-home. Men hold da op – udviklingen på det marked har virkelig taget fart – så jeg kan ærligt ikke følge med mere! Og jeg skal helt sikkert have undersøgt alle de smarte løsninger mere grundigt, for der er vildt mange muligheder for at optimere sit hjem! Og nu vi er i gang med at renoverer, er det da bare om at gøre huset optimalt for fremtiden – og mere miljøvenligt!

Jeg har netop modtaget et lille Philips HUE kit! Og det er dælme sjovt og nemt! 3 pærer, en WIFI-modtager og en lille fjernbetjening, og så er dit hjem blevet til et lille smart home. Og man kan jo udvide så man har disse pærer i hele sit hjem og lege med lyset i alle rum og skabe forskellige stemninger i alle rum. Mit nørde-hjerte er lykkeligt!

Jeg synes dette produkt er godt fordi det kræver ikke en elektriker at få det op og køre og sat til – man kan sagtens gøre det selv, selvom man ikke er en teknik nørd! Hvis du har en smart-phone og kan finde ud af at betjene den, så kan du også sagtens bruge Philips Hue, så nemt er det!

læs mere her: https://www2.meethue.com/da-dk

Jeg har sat de tre pærer til i stuen, fordi det er her vi opholder os mest… Men jeg har da egentlig lyst til at prøve at have dem i alle rum på én gang! Og så sidde og styre det hele fra sofaen med min app, og se hvordan huset ændrer sig, når lyset skifter farve og styrke! 😀 Men nu satte jeg dem her ved siden af hinanden så jeg kan se de forskellige effekter samlet.

Så nemt er det :

Skru pærerne i

Tilslut WIFI-enheden til strøm og internet

Download app

BUM – og så har du fået et smarthome på 5 minutter!

 

Det lille sæt jeg har prøvet her koster ca. 1400 kr lige nu på wupti, og der kommer også fjernbetjening med, som jeg lige skal prøve at lege lidt med også! :

https://www.wupti.com/produkter/bolig-og-have/smart-home/philips-hue/philips-hue-white-ambiance-start

Og ellers er der også en masse Philips HUE løsninger her:

https://www.lampegiganten.dk/philips-hue/

Jeg har bare lige testet 4 er de “færdige” indstillinger her – alle pærerne kan man styre uafhængigt af hinanden, og skabe forskellige stemninger.

Det er MEGET vigtigt, at man kan lave det rigtige lys derhjemme, især nu hvor vi går en mørk til i møde! Og det er altså virkelig fedt, hvis man kan indstille lyset efter den stemning man lige er i og efter det behov man har. Jeg var lidt træt her til morgen, og det gjorde det ikke meget bedre, at det var mørkt, gråt og trist udenfor. Så jeg prøvede den løsning via HUE systemet der hedder “energize” der faktisk gjorde at jeg følte mig mere frisk, og som gav mig et virkelig godt arbejdslys til at sidde her ved computeren.

God dag alle sammen!

 

6 kommentarer

 • Hvilken farve lyser energize?
  Jeg har haft kigget på Hue de sidste par år og har ikke rigtig kunne finde ud af om det var mere end bare en gadget.

  Hvad giver det dig nu om morgenen? Bedre humør, motivation eller same same?

  Hvilke andre situationer bruger du farver i? Undskyld de mange spørgsmål, men prøver stadig at finde ud af om det er noget jeg får brugt. Men fedt og smart ser det ud. Credit for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Den har et lidt køligt skær, som jeg føler gør mig frisk! Vi bruger det meget til at skabe en stemning om aftenen, det er bare super hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla nielsen

  Wow det må jeg ogs eje 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luminaire er en fantastisk App til styring af lys. Den understøtter også philipshue. Du kan også prøve at kigge på ifttt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem DIY til IKEA-stol