Midlertidigt køkken og bad - part 2

Nedrivning af bad og toilet på førstesalen

Så blev det endelig tid til at få revet det sidste ned på førstesalen – nemlig det gamle bad og toilet. Men da der er en gammel skorsten imellem de to rum, som er et bærende element for kvisten, så skal der lige sikres og støttes lidt, inden vi bare fjerner den og laver hul imellem de to rum. Der skal laves en udveksling med en limtræsbjælke og nogle stolper, som så fremover skal erstatte den gamle skorstens bære-funktion for kvisten. Vi har brugt en ingeniør til beregningerne, da det er super vigtigt at være forsigtig med den slags ombygninger!

Allerede nu ser det helt vildt ud at de forreste vægge er fjernet! Og jeg glæder mig til at få rumfornemmelsen ordenligt når de to rum bliver til ét og vi får sat nye vægge op og en ny dør (i stedet for 2) Jagten på den perfekte dør til toilettet er sat i gang, men det skal åbenbart ikke være helt nemt. For vi vil helst finde en fin gammel genbrugs-dør! Vi prøver så vidt muligt at bruge bæredygtige byggematerieler, i det omfang det nu engang kan lade sig gøre. Og det gør vi både af miljømæssige årsager, og fordi vi elsker når tingene har patina og sjæl.

Her får I en masse friske billeder af hvordan det ser ud på førstesalen lige pt: 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midlertidigt køkken og bad - part 2