Tone i tone med BECKERS

Næste skridt på førstesalen!

Hvis I går og tænker lidt på hvad vi egentlig roder med for tiden, så kommer der lidt billeder her! Vi er stort set færdige med at isolere på førstesalen, dog er der et par steder vi bliver nødt til at vente med at isolere, da vi skal have repareret vores skorsten mm. og vi skal have planlagt det sidste mht. badeværelset deroppe! Men nu begynder det da at ligne noget!

Det er altid det “knap så pæne” (rørføring, isolering, opretning, dampspærre mm.) der tager lang tid når man renoverer, og så er det ofte finish der går lidt hurtigere – dér hvor man kan se resultaterne med det samme. Så alt det hårde og besværlige forarbejde er lidt utaknemmeligt, men det er nu rart at vide, at alt er som det skal være inden under gipsen og det hele er lavet grundligt og ordentligt. Og det er også her, at vi er fortalere for at købe et godt gammelt hus og få det gennem-renoveret. For der kan ikke være nogen tvivl om, at man lavede gode solide huse for 100 år siden, og hvis man kan få det sat 100% i stand og få ordnet alt det der trænger til en opgradering, så er det svært at købe et nyt hus i samme kvalitet.

Nå, men nu hvor der (næsten) er færdigisoleret, er der begyndt at komme gips på! Og det giver jo straks en helt anden fornemmelse af rummene! Vi er pt. i gang med første lag – og så skal der endnu et lag på. Og det tyder på at vi nu ikke skal være så bange for, at vi snart går en kold til i møde. Der er et par af jer der har spurgt til vores bjælker og spær på førstesalen, og hvor mange af dem der bliver synlige, og som I måske kan se på billederne nu, så er det de vandrette bjælker der bliver synlige. Desværre er vejret herhjemme ikke til, at man kan have hele trækonstruktionen synlig, da der skal et godt lag isolering på, for at få et ordenligt indendørsklima.


 

6 kommentarer

 • Hold op hvor ser det godt ud! I er så dygtige og helt ufattelig effektive. Hatten af og fedt med en masse billeder her på bloggen 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor ser det godt ud! I er så dygtige og helt ufattelig effektive. Hatten af og fedt med en masse billeder her på bloggen 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvordan har I fået al pudsen af murstenene? Jeg er ved at lave en enkelt murstensvæg 😅 men pudsen sidder virkelig godt fast, og det er nærmest umuligt at slå det af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   det er også møg hårdt arbejde… men der er kun én vej, og det er at slå det af med en god murer-hammer og så bare derudaf… det tar lang tid! Men det er jo det hele værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tone i tone med BECKERS