Kreative projekter i Stueetagen! – Salmon Street
Alle de løse ender....

Kreative projekter i Stueetagen!

Reklame for BECKERS

 

Anders er godt i gang med at isolere oppe på første-salen – og heldigvis for det, for jeg synes dælme det er begyndt at blive lidt små-koldt! Og imens han er i gang deroppe, har jeg kastet mig ud i et par kreative projekter her i stueetagen. Jeg har nemlig indgået et lille samarbejde med BECKERS maling, for at vise lidt farver, kreativitet og indretning frem. Og hurra for det! Jeg har virkelig savnet at være kreativ, og ikke mindst at få lidt farve ind i vores nye “gamle” hus! Ikke sagt at det ikke har været fedt at rive ned, for det har det bestemt – men jeg kan altså virkelig godt lide at få farve på væggene og tilføje mit personlige præg på indretningen! Og da der går noget tid endnu inden vi skal i gang med at renovere her i stue-plan, så synes jeg det er rart at prøve nogle farver osv. af’. Og måske bruge nogle farver, som jeg måske ikke lige i første omgang havde regnet med at bruge. Når man maler en farve behøver det ikke være for resten af livet jo! 😉  Så nu får kreativiteten frit spil…. Og Anders har heldigvis godkendt mit “lille” projekt…

Og nu er det ikke fordi jeg ikke kan lide hvide vægge – det kan bestemt være drøn fint i mange hjem, men jeg elsker altså at se hvad en eller flere farver på væggen kan gøre ved en bolig. Det kan virkelig ændre udtrykket totalt og fremhæve boligen, kunsten på væggene og /eller ens møbler på en helt ny måde. Det er ren magi i mine øjne!!

Jeg blev rigtig glad da jeg blev spurgt om jeg ville male med BECKERS maling, for jeg har hørt rigtig godt om deres produkter! Og at det tilmed er en af nordens mest miljø venlige mærker er jo bare fantastisk! Vi prøver at tænke på bæredygtighed ved at bruge brugte byggematerialer og købe “genbrugs” møbler, så at vi nu også bruger miljøvenlig maling er jo bare endnu et plus i bogen. Du kan læse mere om den miljøvenlige maling her:

http://www.beckers.dk/

(ps. Vidste du at BECKERS elegant maling er svanemærket og astma/allergimærket? Det er da fantastisk!)

Jeg har aldrig været bange for at få farve på væggene, og jeg bliver især tiltrukket af mørke farver. Jeg synes det giver en fantastisk stemning at bruge farver med dybde, og teorien om at mørke farver gør rummet mindre holder altså ikke altid! Og det fede ved at male – om det så er vægge eller gamle møbler – er at det er en forholdsvis billig måde at ændre udtryk i ens hjem på. Man kan virkelig give ens bolig et helt nyt look bare ved at male væggene.

Den lejlighed jeg havde da jeg mødte Anders havde jeg næsten malet helt sort og mørkegrå, og da jeg skulle fraflytte den igen, skulle den males hvid da det var en lejebolig. Og her var det tydeligt at rummeligheden forsvandt sammen med de mørke farver, og pludselig blev det en lidt kedelig lejlighed – de mørke farver gav virkelig min gamle lejlighed kant!

Så der kommer nogle kreative indlæg fra mig den næste stykke tid, der omhandler hvordan jeg godt kan lide at bruge farver i boligen og hvordan jeg har valgt at arbejde med BECKERS maling. Jeg har blandt andet planer om at male én af de gamle reoler der fulgte med huset, lave et hyggeligt kontorhjørne og prøve at give den gamle radiator skjuler en makeover!

Jeg håber at I finder mine kommende indlæg om BECKERS inspirerende! Og spørg endelig løs, hvis du skulle have noget på hjerte!

Ps. husk at I kan vælge at følge Salmonstreet og få en mail hver gang vi laver et nyt indlæg 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de løse ender....