Jeg har fundet et sofabord – meeen…. – Salmon Street
Endnu et værelse er revet ned...

Jeg har fundet et sofabord – meeen….

Jeg er en sucker for lækkert nips og pyntesager! De der små ting der lige kan sætte prikken over i’et. Det kan være alt fra billeder, puder, vaser, lysestager, lamper- ja – you name it!

Når jeg ser noget jeg forelsker mig i, så må jeg (næsten) bare altid ha’ det! 

Jeg er meget visuel i min tankegang, og når jeg ser noget der virkelig falder i min smag, så har jeg svært ved at slå det ud af hovedet igen, og jeg kan ikke slippe tanken om at “dén der, bare vil være drøn lækker hjemme hos os”. Og det kræver altså nogle gange, at jeg sparer lidt (meget) op eller tager ekstra arbejde ind, for at få råd! Men det gør jeg gerne… For er der noget bedre, end at købe noget man virkelig har sparet op til? Det føles helt åndssvagt fantastisk at købe noget man har ønsket sig og så endelig få det med hjem!

Lige pt. er jeg i en grafisk/sort periode med lidt rå/industrielle elementer der spiller godt sammen med midcentury stilen. Jeg har en stor passion for kunstneriske designmøbler fra 70’erne – er du tosset, man lavede smukke møbler dengang! (Jeg laver snart et indlæg med nogle favoritter og deler gerne endnu én af mine mange passioner – og hov – det kunne også være jeg lige skulle vise jer vores nye sofa ordentligt!)

Man kan nok godt kalde stilen lidt rå og maskulin, men man kan sagtens bløde den op med lidt farver hvis man ikke er til det monokrome sort/hvide og non-colour som udtrykket kan have.

Og angående min tidligere snak om skønne sofaborde, så tror jeg at jeg endelig har fundet et der vil stå perfekt til sofaen….

Paolo Piva’s bord “Alanda” fra 1970’erne er bare ren og skær skøn formgivning, og har et let udtryk, som er en god kontrast til vores kæmpe “læder-Hans” af en modulsofa. Så nu går den vilde sofabords-jagt ind, for at finde det til en nogenlunde pris… Jeg tror ikke jeg er den eneste der synes at det er et drøn fint bord…


Udover det fine sofabord er her et par fine designs, der fanger min opmærksomhed pt:

(link med priser osv. under billedet)

1 Bladholder : https://unoliving.com/aytm-curva-magasinholder-sort

2 Sengetæppe : https://unoliving.com/aytm-sanati-sengetoj-antracit

3 Rumdeler: https://unoliving.com/dutchbone-riva-rumdeler-gra-brun

4 Bogkasse: https://unoliving.com/nordal-wire-bogkasse-60×32-cm-sort

5 Display Søjle: https://unoliving.com/blackwood-display-sojle

6 Lysestage : https://www.livingshop.dk/gejst-construction-lysestage-sort/

7 Håndmalet krukke : https://www.ellos.dk/mimou/handmalet-krukke-21-cm/1504444-03-0

8 Vægdekoration :https://unoliving.com/ib-laursen-unika-vaegdekor-amber

9 Skål : https://www.livingshop.dk/by-lassen-kubus-bowl-centerpiece-small-bruneret-kobber/

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et værelse er revet ned...