Endnu et værelse er revet ned… – Salmon Street
Mini makeover af badeværelset

Endnu et værelse er revet ned…

Der sker lidt her i villaen i Valby. Der er blevet knoklet igennem de sidste par dage og nu er endnu et værelse revet ned, og kun væggen ud til gangarealet står tilbage. Det er fedt at se hvor fantastisk et rum det kan blive, nu hvor der er åbnet endnu mere op – det bliver virkelig en skøn stue vi får deroppe! Min hjerne er ved at skvulpe over af kreative idéer, farvevalg, belysning og meget mere.

Jeg elsker det hus her og mulighederne i det – der er virkelig plads til at drømme og leve. 

Der er måske nogle af jer der tænker, hvad laver Trine mht. renoveringen? Jeg hjælper til alt det jeg kan og hjælper med at bære materialer og affald væk, og sørger ellers for at vi kan bo i huset imens vi renoverer. Jeg er sekretær, husholderske, tilkaldevagt og så styrer jeg jo vores sociale medier osv. – men der er ingen tvivl om, at det er Anders der er bedst til nedrivning, da jeg er enormt klodset. Så han får lov til at buldre igennem uden at være bekymret for mig, og så siger han til hvis jeg skal hjælpe med noget, og så står jeg naturligvis klar! For jeg er bestemt ikke bange for at tage fat – men man skal også vælge sine kampe… og med de ting vi laver pt. Er det klart Anders der er bedst – og hurtigst – og ja, jeg ville nok mest gå i vejen.

Her er lidt billeder af status pt. Man begynder virkelig at kunne fornemme rummet!4 kommentarer

 • Hvor er det altså spændende! Projektet ser benhårdt ud men er sikker på at det bliver helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er hårdt arbejde! Men når man kan se det bliver godt, så kan man heldigvis godt klare det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Trine. Inspirerende projekt! Vi bor selv i gammel villa og overvejer samme omgang med 1. Salen. Vil du dele gamle og nye/justeret plantegning af jeres 1. Sal, så man kan fornemme helheden? Tak for inspiration! Bh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Julie! Det er skam lagt op herinde hvis du går et par indlæg tilbage, så er der en total gennemgang af første-salen inden vi gik i gang med nedrivningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini makeover af badeværelset