Nyt liv til den gamle stol – Salmon Street
Flise-inspiration i Mosaikhjørnet

Nyt liv til den gamle stol

Kan I huske den gamle stol jeg vandt i en auktion på Lauritz? Den er endelig kommet hjem! En skøn gammel sag fra Arne Norell. Og selvom jeg synes den var drøn fin som den var, så trængte den stadig til lidt kærlighed, da den hang lidt i den ene side og den havde mistet sin volume, og så noget træt ud i betrækket.

Så jeg købte fluks en omgang møbelskum og fik klippet nogle passende stykker ud, som blev sat ind i stolen sammen med det gamle fyld, for at den ikke blev for firkantet i looket. Men lidt hjælp fra min kære mor fik vi æltet det nye fyld godt ind i stolen. På den måde fik vi rettet ryggen op igen plus jeg spændte den lidt ind i remmene.

Til sidst har den fået læderfedt og jeg vil faktisk ikke gøre mere med den nu, for jeg synes stolens patina er helt perfekt. Den ligner en stol der har levet et godt liv, og der er sikkert blevet fortalt masser af røverhistorier fra den. Den er perfekt – i mine øjne. Og når jeg forestiller mig den i vores kommende hjem, kan jeg ikke se at andet end at den kommer til at passe perfekt ind.

Nederst i opslaget er før og efter billedet – hvad synes I?

Her er før og efter billedet! Jeg synes den er blevet drøn lækker!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flise-inspiration i Mosaikhjørnet