Min nye gamle stol… – Salmon Street
Den lille blå stue

Min nye gamle stol…

Jeg elsker møbler og interiør med patina og historie. Jeg synes det er fantastisk når man kan se at ting er blevet slidt, fordi de er blevet flittigt brugt. Jeg synes især læder bliver særligt smukt når det har en god patina. I går bød jeg på denne stol – Og jeg vandt den idag! Jeg har længe ønsket mig denne lænestol fra Arne Norell – model: INCA. Men jeg ville ha den i en godt slidt udgave (og helst til en overkommelig pris) Og det må man sige at jeg fik! Den skal helt klart have lidt kærlighed, i form af lidt ny fylde i hynder, rettes lidt op osv – men jeg tror nu den bliver ganske fin! Især i de nye omgivelser den får i vores kommende hus. Mit hoved er fyldt med indretning og udtrykket i denne stol passer perfekt ind.

Jeg kan allerede se mig selv sidde og drikke varm kakao i den om vinteren med en god bog og med ild i brændeovnen. Det ligner en stol hvor der er lagt op til hygge – I mine øjne i hvert fald. Andre ser nok en stol lige er en tand for ramponeret. Men jeg synes den er skøn og har nogle fantastiske farver. Heldigvis blev den også accepteret af Anders. Han kan heldigvis godt se en idé med mine til tider lidt skøre indkøb.

Er der nogle af jer der også elsker gamle slidte møbler? Eller er det kun mig?

2 kommentarer

 • Stina Brandt Søderholm

  Den er godt nok fed Trine 👏🏼👏🏼 Vi glæder os meget til at se den og jer og huset og det hele. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Du skal helt sikkert få lov til at sidde i den søde Stina :-D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille blå stue