Skab selv stilen i køkkenet...

Renoveringsprocessen af køkkenet i billeder

Her er lidt billeder fra da vi renoverede vores køkken på Laksegade. De første fire billeder er fra salgsopstillingen, så kommer den originale plantegning og herefter hvordan plantegningen ser ud nu. Som I kan se, så har vi rykket køkkenet ud i den gamle stue/spisestue, så det er blevet meget mere rummeligt og åbent. Vi ville gerne have at køkkenet blev lejlighedens “hjerte”, med god plads til gæster og til at lave mad. Vi gik på kompromis mht. stue-plads, og lavede derfor en lille hyggelig tv-stue i stedet.

Der hvor det gamle køkken lå er der nu viktualierum med vaskerum og opbevaringsplads. En virkelig god beslutning! Alle hjem burde have et viktualierum. Jeg tror når først man har haft et, er det svært at undvære det igen! Det er bare drøn praktisk – især i en lille lejlighed. Og vi er rigtig glade for løsningen med, at det også er et vaskerum, så vi ikke skal i kælderen og vaske tøj. Vores arbejdstider er meget skæve, så det er svært at få planlagt vasketider ind i vores skema.

For at se alle billeder med det helt færdige resultat af køkkenet, så gå ind på følgende link: http://salmonstreet.dk/2018/06/21/koekkenet-paa-laksegade/

Her kommer billederne – og spørg endelig hvis I skulle have noget på hjertet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab selv stilen i køkkenet...